Aprenent a fer perfums

El Cicle de Tallers Medicinals 2018 ha ofert la possibilitat a una vintena de participants d’elaborar perfum natural al Centre Cívic de Vilartagues. Un perfum és una barreja de fragàncies, un excipient i un fixador, que s’empra per a impregnar d’una olor agradable diferents objectes o el cos humà. En aquest taller s’ha après a extreure la fragància de les flors de manera casolana, conèixer els materials per fixar les fragàncies i finalment obtenir un perfum natural personalitzat per a cada participant. Així mateix, l’activitat ha permès experimentar com les fragàncies influeixen en les emocions, de la mà de Judith Ramírez Burgada, de l’Associació Etnobotànica Rusticana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *