Anem endavant amb la transformació i millora

Arriba el mes de Juny i ja tenim l’estiu a tombar de la cantonada. Els dies són molt més llargs i ens conviden a sortir i recollir-nos més tard a casa. Sembla que tot es precipita i que l’estiu s’obre pas de mica en mica.
Sense precipitació, i amb molta planificació, aquest any iniciem el mes de Juny amb l’acte cultural més important de les comarques gironines: l’exposició Thyssen. Mesos de treball es concreten en una exposició esperada per molts. La portada i les pàgines interiors us poden orientar en la qualitat i importància dels quadres que hi trobareu. No us la podeu perdre. L’exposició s’allargarà fins a l’octubre.
Però no serà l’ùnica novetat. També es farà l’acte de signatura de l’acord que hem assolit amb la Diputació de Girona pel finançament de la construcció del Museu Thyssen a la ciutat. Un conveni milionari que certifica el reconeixement de les institucions a la feina feta per l’Equip de Govern en la concreció i realització de la construcció del museu. Fem realitat allò que era un somni per a molts i que, en definitiva, és una aposta per un nou model turístic que ha de posicionar la ciutat entre les més visitades del nostre país.
Si fa un any vam anunciar la clau de volta d’aquest projecte (la signatura del contracte de cessió gratuïta a la ciutat per 20 anys de la millor col·lecció de pintura catalana de la baronessa) aquest any anunciem l’inici de la redacció del projecte executiu del museu. Com veieu, passos definitius per fer realitat aquest projecte estratègic de ciutat.
I si aquest projecte estratègic avança amb pas ferm i decidit igualment ho fan els altres dos que tenim en procés de construcció: Rius i Calvet i el Parc Central i entorn de l’Asil Surís. A Rius i Calvet iniciem la part final de la preparació de l’obra per l’aturada durant els mesos de Juliol i Agost. El desdoblament de la riera ja està pràcticament acabat i ara ens centrarem en urbanitzar les places. Per a tal fi hem contractat un paisatgista que ens ordenarà els espais amb el nivell de qualitat que mereix un entorn llargament oblidat en les inversions municipals. Hi esmerçarem els recursos necessaris. Estic segur que aquesta obra és una de les millores més substancials que tindrà la ciutat.
Aquests dies també veieu que les obres del Parc Central s’han iniciat i la creació del parc urbà més gran de la ciutat comença a caminar. És una certesa que la ciutat avança cap a un Sant Feliu millor. Amb esforç però sense aturador.
Destacat: El nostre Equip de Govern ha aconseguit signar el contracte amb la baronessa i hem treballat el compromís de finançament de la Diputació de Girona. Anem endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *